fbpx

aktual24.ro-liviu-dragnea.jpg.pagespeed.ce_.ihqz22xdou.jpg

Dosarul în care preşedintele PSD este acuzat de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual se apropie de final.

Are loc ultimul termen, care a fost amânat după ce instanţa a admis cererea avocaţilor apărării de a verifica aplicarea în acest dosar a protocolului dintre DNA şi SRI.

Șeful PSD a ajuns marți dimineața la ÎCCJ și nu a făcut declarații. Dragnea s-a prezentat în fața instanței pentru că președintele completului le-a pus în vedere părților din dosar, încă de la termenul anterior, să vină pregătite pentru concluzii, pentru ultimele dezbateri în acest caz.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi se va afla ce pedeapsă cer procurorii pentru cei opt inculpați din dosar, printre ei Liviu Dragnea și Bombonica Prodana, fosta sa soție.

Ei vor avea și ultimul cuvânt în fața instanței, urmând să aflăm cum se apără în fața acuzațiilor care vizează în fapte de abuz în serviciu sau instigare la abuz în serviciu, precum și acuzații de fals în documente oficiale.

Toate faptele sunt legate de angajarea timp de șapte ani, în cadrul de Asistență Socială și Protecția copilului din Teleorman, a două persoane care în realitate lucrau în acest timp la sediul organizației județene a PSD Teleorman, organizație condusă la acea vreme de Liviu Dragnea care era și președintele CJ Teleorman.

Ultimul termen de judecată nu înseamnă că și pronunțarea sentinței se va da tot astăzi, instanța urmând să comunice data la care va face publică hotărârea.

sursa digi24, foto click.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg