bataie-club.jpg

Autorul înjunghierii din clubul Da'Mask din Ploiești a fost reținut de procurori, după ce rănile provocate victimei au fost atât de grave încât i-au pus în pericol viața.

Sâmbătă noapte, în clubul Da'Mask de lângă Ploiești a izbucnit un scandal monstru în urma căruia un bărbat de 35 de ani l-a înjunghiat în abdomen pe un tânăr de 24 de ani.

Victima a fst transportată de urgență la spitalul județean din Ploiești și supusă unei intervenții chirurgicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce medicul legist a concluzionat preliminar că leziunile au pus în primejdie viața victimei, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus reținerea agresorului pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept drept de obiecte periculoase.

Totodată, procurorul de caz a dispus și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de alte două persoane implicate în incident pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Victima se află internată la secția de terapie intensivă de la spitalul județean.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.