tanar-injunghiat-la-tataru.jpg

Agresiunea a avut loc la Tătaru, joi după-amiază. Poliția a fost sesizată, prin 112, că un bărbat în vârstă de 77 de ani și-ar fi înțepat nepotul, în vârstă de 32 de ani, cu un cuțit.

Totul ar fi plecat, potrivit primelor cercetări, de la bani. Tânărul a mers în această după-amiază în vizită la domiciliul bărbatului în vârstă de 77 de ani, iar la un moment dat i-ar fi cerut acestuia banii pe care îi împrumutase. Numai că discuția legată de bani ar fi degenerat într-un adevărat conflict.

Se pare că tânărul l-ar fi lovit primul pe bătrân, moment în care acesta ar fi ripostat. Bărbatul în vârstă de 77 de ani l-a înțepat pe nepot cu un cuțit, în omoplat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul, care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul omoplatului, a fost transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, în timp ce bătrânul a fost condus la sediul Poliției pentru declarații. 

În cauză, Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs incidentul. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.