hqdefault.jpg

Polițiștii din Prahova au efectuat ieri șapte percheziții la persoane bănuite că ar fi desfășurat partide de vânătoare neautorizate pe fonduri cinegetice (VIDEO la finalul articolului).

Comunicatul IJP Prahova

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de braconaj cinegetic și uz de armă letală fără drept.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Activitățile au avut loc în municipiul Ploiești și în localitățile prahovene Tinosu, Bărcănești, Șirna și Târgșoru Vechi.

În fapt, în perioada decembrie 2017 – martie 2018, persoanele bănuite ar fi desfășurat partide de vânătoare neautorizate, pe fondurile cinegetice aflate în administrarea A.J.V.P.S. Prahova. Aceștia ar fi împușcat mai multe exemplare din speciile mistreț, căprior, iepure și fazan.

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 16 arme și 33 de cartușe, 33 de articole pirotehnice interzise la deínere, înscrisuri, 7 dispozitive de ochire și luminare pentru tragere pe timp de noapte și 17 trofee vânâtorești

6 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la audieri.

La percheziții au participat și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Prahova, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

VIDEO Percheziții la suspecți de braconaj: