P_20180411_195525_92905.jpg

La solicitarea observatorulph.ro, conducerea TCE Ploiești a transmis concluziile preliminare ale anchetei care a vizat un incident mai puțin obișnuit de pe traseul 102.

Un tramvai de pe traseul 102 a deraiat miercurea trecută, în jurul orei 19.30, în zona Gării de Vest din Ploiești (detalii și foto AICI

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, însă circulația mijloacelor de transport a fost afectată până la repunerea tramvaiului pe șine.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La solicitarea observatorulph.ro pentru un punct de vedere, conducerea TCE a transmis că incidentul a fost provocat de funcționarea necorespunzătoare a unui schimbător al direcției de mers.

Acesta a fost instalat odată cu modernizarea căii de rulare a tramvaielor din fonduri europene în perioada 2014-2015.

Explicația TCE Ploiești pentru incidentul de pe traseul 102:

img497-page-001.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...