perchezitii-ploiesti-persoane-acuzate-de-camatarie.jpg

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat luni trei percheziții în municipiul Ploiești, la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de camătă.

„Din cercetări, a rezultat faptul că, în perioada 2017-2018, cei în cauză ar fi împrumutat sume de bani, cuprinse între 100 - 3.000 de euro, unor persoane din județ. Pentru recuperarea acestora, bănuiții solicitau dobânzi și, în unele situații, făceau uz de amenințări cu acte de violență”, a anunțat IJP Prahova.

Poliția a anunțat că, până la acest moment, au fost identificate aproximativ 30 de persoane vătămate. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat sume de bani (3.000 de euro), telefoane, înscrisuri, precum și diverse arme albe (săbii și boxuri), potrivit IJP Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă. (Foto: Arhivă)


Viața Prahovei
  • Duminică, 22 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Timp de aproximativ 10 minute, duminică după-amiază, în Ploiești a plouat torențial, cu grindină. Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică valabil, până la ora 17.00, pentru...

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident rutier în Ploiești

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă dimineață, la intersecția străzilor Padina cu Vornicel. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre conducătorii auto nu ar fi acordat...