Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

7443990-mediafax-foto-remus-badea.jpg

La sosire Olguța Vasilescu refuzase să facă declarații, precizările venind pe surse, citate de digi24. Se pare că aceasta are calitatea de martor, într-un dosar disjuns din TelDrum, care vizează lucrări din timpul când Olguța Vasilescu era primar al Craiovei.

Porivit informaţiilor Digi24, în vizorul anchetatorilor sunt lucrări realizate fără autorizaţie, din fonduri europene, în valoare de 8 milioane de euro.

Într-un material publicat anul trecut, Digi24.ro arăta că, în perioada ianuarie 2014-martie 2017, Tel Drum a obţinut contracte de 64 milioane de euro .

Un exemplu în acest sens: strada Râului din Craiova. Pentru reabilitarea și modernizarea rețelei de alimentare cu apă și canalizare pe această stradă, Primăria Craiova a atribuit Tel Drum SA, în decembrie 2014, un contract de 1,31 milioane lei fără TVA.

O primă remarcă ar fi că atribuirea contractului de reabilitare a rețelei de apă și canalizare s-a produs la circa opt luni după ce instituția condusă, la acea vreme, de Lia Olguța Vasilescu, actualul ministru al Muncii, anunța că au început lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere. Lucrări de reabilitare rutieră care, atenție, fuseseră încredințate tot Tel Drum SA, în noiembrie 2013, printr-un contract în valoare de 39,89 milioane lei fără TVA.

continuarea pe digi24 AICI

foto zf.ro

 


Eveniment
  • Luni, 16 Aprilie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu audiată la Parchetul General

Luni, la orele prânzului, ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a sosit la Parchetul General, însoțită de un avocat. Deocamdată nu s-au făcut precizări legate de calitatea în care a fost citată. Deși...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești