WhatsApp Image 2018-04-15 at 22.43.28.jpeg

Un tânăr de 18 ani, din Posești, a fost dat dispărut de mama sa, la Secția Rurală Nr 11 din Drajna.

Este vorba de Mădălin Georgian Calin, în vârstă de 18 ani, care a plecat de acasă să se angajeze ca muncitor necalificat la Ploiești, apoi nu a mai răspuns la telefon.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, 80 kg, ten de culoare închisă, păr scurt, șaten închis, fără semne particulare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data plecării, era îmbrăcat cu bluza neagra, pantaloni maro, având în mână un geamantan de culoare roșu deschis.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

UPDATE Luni dimineață, tânărul a răspuns la telefon, confirmând că este teafăr.

WhatsApp Image 2018-04-15 at 22.43.28.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.