politie-disparut.jpg

Politia caută un tânăr pe nume Tudor Ionuț Cătălin, în vârstă de 22 de ani, din Boldești-Scăeni. Mama tânărului a sesizat dispeceratul poliției din localitate și a povestit că, de vineri seară, nu mai are niciun semn de la el.

UPDATE: IPJ Prahova a anunțat duminică seară, în jurul orei 21.30, că tânărul s-a întors la domiciliu și că nu a sesizat faptul că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Mama tânărului a povestit că acesta ar fi plecat miercuri din Spania către casă. Vineri seară, în jurul orei 23.00, tânărul i-ar fi spus că se află în țară, însă de atunci nu a mai putut fi contactat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul are 1,75-1,80 m înălțime, aproximativ 80 kg, este brunet și are tenul măsliniu. Ca semne particulare, acesta are două tatuaje, unul pe partea inferioară a gâtului și altul pe brațul și antebrațul drept.

tanar-dat-disparut.jpg


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident spectaculos în Dâmbovița - foto

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a scăpat cu viață ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu mașina, luni seară, pe DJ 720 A, la intrare în localitatea Mărcești. Potrivit primelor informații,...