delapidare-plloiesti.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat cercetări față de o ploieșteancă în vârstă de 38 de ani, bănuită de săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă continuată.

Citește și:  Tânăr în vârstă de 31 de ani din Băicoi, acuzat de înșelăciune. Prejudiciu de peste 50 000 de lei

În urma cercetărilor, a rezultat că femeia ar fi întocmit comenzi fictive în baza cărora ar fi preluat marfă din depozit (în valoare de 14.000 lei), care nu a fost, însă, livrată societăților înscrise în facturi, ci valorificată de ea.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.