mesajedetentie.JPG

Vineri Penitenciarul de Femei Ploiești – Târgșorul Nou a organizat, în colaborare cu Centrul de tip familial Orașul Copiilor, Școala de Meserii Concordia și Centrul de Prevenire și Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova, campania de prevenire a infracționalității „Mesaje din detenție pentru tinerii din comunitate”.

Activitatea s-a derulat la sediul Școlii de Meserii Concordia, cu participarea a 4 persoane private de libertate care au prezentat povestea lor de viață și au transmis tinerilor mesaje destinate prevenirii delincvenței juvenile.

Proiectul a avut în vedere pe de o parte dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu partenerii externi din comunitate, care pot sprijini organizarea şi desfăşurarea activităţilor de asistenţă psihosocială, iar pe de altă parte prevenirea comportamentelor deviante în rândul tinerilor, prin transmiterea unor informații corecte cu privire la consecințele privării de libertate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Desfășurarea acestei campanii în cadrul comunității conduce la valorificarea oportunităților de îmbunătățire a imaginii de sine a deținutelor, prin expunerea la situații noi de învățare și de exersare a conduitelor prosociale, și totodată, determină sensibilizarea membrilor societății în raport cu problematica reintegrării sociale a persoanelor aflate în executarea unei pedepse privative de libertate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.