autocar-stalp.jpg

Șoferul unui autocar care circula pe DN 1, fără pasageri, pe sensul Câmpina- Ploiești, a fost electrocutat, după ce a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune de pe marginea drumului.

La Liliești, șoferul a pierdut controlul volanului și a rupt un sâtlp de curent de pe marginea drumului, care a căzut peste autocar.

În urma contactului cu firele de curent, șoferul a fost electrocutat și a suferit arsuri de gradul I și al II-lea pe 9% din corp.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima primește îngrijiri medicale de urgență și va fi transportat la spitalul județean din Ploiești, fiind în afara oricărui pericol.

Incidentul s-a produs în afara părții carosabile, astfel încât traficul rutier nu este blocat.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.