perchezitii-joi-imagini.jpg

Polițiștii au descins joi la șase adrese din Ploiești într-un dosar în care zece persoane sunt acuzate de furturi, tâlhărie și înșelăciune.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 22 martie a.c., polițiștii din Ploiești au efectuat 6 percheziții domiciliare în mai multe cauze penale la persoane bănuite de săvârșirea unor furturi (inclusiv din mijloace de transport în comun), o tâlhărie si înșelăciuni prin metoda ghicit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări a rezultat că, activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada ianuarie – martie 2018. În urma perchezițiilor au fost ridicate telefoane mobile, înscrisuri și diverse sume de lei și euro

10 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. La activități au participat și jandarmi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.