imagini-isu-rezervor1.jpg

Un rezervor dezafectat cu o capacitate de 50 de metri cubi în care se aflau reziduri petroliere a fost cuprins de flăcări joi după amiază în curtea rafinăriei Astra din Ploiești. 

Focul a afectat o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, însă din fericire incendiul nu s-a soldat cu victime. Fumul negru rezultat în urma arderii rezidurilor de păcură a fost vizibil din mai multe zone ale orașului

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Incendiu cu degajare mare de fum în curtea rafinăriei Astra-FOTO

În jurul orei 14.45 incendiul a fost lichidat însă pompierii continuă să acționeze înlăturarea oricărui risc de reaprindere.

Vă reamintim că societatea care dezafectează instalațiile de prelucrarea a  petrolului din curtea rafinăriei Astra a sancționată în trecut pentru poluarea mediului înconjurător.

sursa foto/video: ISU Prahova

imagini-isu-rezervor1.jpg

imagini-isu-rezervor2.jpg

imagini-isu-rezervor1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.