perchezitii-mascati.jpg

Zece persoane vor fi audiate în urma unor percheziții efectuate în această dimineață la Ploiești. Printre suspecți se numără hoți din buzunare care operau în piețe și mijloacele de transpot în comun, un tâlhar și o ghicitoare.

Comunicatul IJP Prahova:

La această oră, polițiștii din Ploiești, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, efectuează 6 percheziții domiciliare în mai multe cauze penale la persoane bănuite de furturi, o tâlhărie si înșelăciuni. 10 persoane vor fi aduse la audieri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La data de 22 martie a.c., polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 6 percheziții domiciliare în mai multe cauze penale la persoane bănuite de săvârșirea unor furturi (inclusiv din mijloace de transport în comun), o tâlhărie si înșelăciuni prin metoda ghicit.

Din cercetări a rezultat că, activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada ianuarie – martie 2018.

10 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

La activități participă și jandarmi.

 

 


Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 21 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de inundații în Prahova

Hidrologii au emis sâmbătă după-amiază un cod galben de inundații care vizează mai multe râuri, inclusiv din Prahova. Pe durata codului galben pot avea loc scurgeri importante pe versanți și viituri...