Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

scoli-inchise.jpg

Prahova se află din această după-amiază sub cod portocaliu de ninsori și viscol până vineri, 23 martie, ora 15:00, însă Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova se va întruni în ședință extraordinară abia joi dimineață.

Astfel, mâine dimineață, la ora 8.30, va avea loc o ședință la Prefectura Prahova a Comitetului pentru Situații de Urgență Prahova în urma căreia se va stabili dacă se închid sau nu școlile vineri, 23 martie.

Citește și Actualizare ANM: AVERTIZARE cod portocaliu de ninsoare începând din această după amiază

Până acum, Inspectoratele școlare județene din Ilfov, Călărași, Ialomția și Olt au anunțat închiderea unităților de învățământ vineri din cauza conditiilor meteorologice.

Și în București școlile și grădinițele se închid vineri, după cum a anunțat încă de ieri primarul general Gabriela Firea.

 


Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Eveniment
  • Miercuri, 18 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

RPH 25 de ani – distracția continuă!!!

Aprilie 2018: 25 de ani cu Radio Prahova! Cei mai frumoși 25 de ani, cu cei mai buni ascultători, cu cele mai ascultate muzici, plus cei mai cool DJ și cele mai adevărate concursuri din FM-ul...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești