scoli-inchise.jpg

Prahova se află din această după-amiază sub cod portocaliu de ninsori și viscol până vineri, 23 martie, ora 15:00, însă Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova se va întruni în ședință extraordinară abia joi dimineață.

Astfel, mâine dimineață, la ora 8.30, va avea loc o ședință la Prefectura Prahova a Comitetului pentru Situații de Urgență Prahova în urma căreia se va stabili dacă se închid sau nu școlile vineri, 23 martie.

Citește și Actualizare ANM: AVERTIZARE cod portocaliu de ninsoare începând din această după amiază

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până acum, Inspectoratele școlare județene din Ilfov, Călărași, Ialomția și Olt au anunțat închiderea unităților de învățământ vineri din cauza conditiilor meteorologice.

Și în București școlile și grădinițele se închid vineri, după cum a anunțat încă de ieri primarul general Gabriela Firea.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...