fbpx

politist-tentativa-sinucidere.jpg

Un polițist din Florești a vrut să își pună capăt zilelor marți seară. Bărbatul și-a provocat mai multe tăieturi în zona mâinilor, însă din fericire rănile nu i-au fost fatale. 

Un angajat al primăriei Florești este cel care l-a găsit pe bărbat în stare gravă în fața postului de Poliție, în jurul orei 19.30 și a alertat autoritățile. 

Surse judiciare citate de agerpres susțin că incidentul s-a produs în afara orelor de program.

Potrivit IJP Prahova, bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică.

Comunicatul IJP Prahova

Marți, în jurul orelor 19.30, am fost sesizați de către un polițist local din Florești, cu privire la faptul ca un ofiter de politie din cadrul secției rurale de politie din localitate, se află într-o stare de urgență medicală în fata sediului.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ofițerul, după ce a ieșit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină și și-a provocat o tăietura cu un cuțit, pe brațul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge.

În acest moment, polițistul se află în afara oricărui pericol, fiind în evaluare medicala la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițistul a fost evaluat psihologic în 19.04.2017, fiind declarat apt, fără a fi semnalate modificări în rezultatele testelor aplicate, care să conducă la suspiciunea existentei unor probleme de natură comportamentală sau de atitudine.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpa.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg