politist-tentativa-sinucidere.jpg

Un polițist din Florești a vrut să își pună capăt zilelor marți seară. Bărbatul și-a provocat mai multe tăieturi în zona mâinilor, însă din fericire rănile nu i-au fost fatale. 

Un angajat al primăriei Florești este cel care l-a găsit pe bărbat în stare gravă în fața postului de Poliție, în jurul orei 19.30 și a alertat autoritățile. 

Surse judiciare citate de agerpres susțin că incidentul s-a produs în afara orelor de program.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IJP Prahova, bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică.

Comunicatul IJP Prahova

Marți, în jurul orelor 19.30, am fost sesizați de către un polițist local din Florești, cu privire la faptul ca un ofiter de politie din cadrul secției rurale de politie din localitate, se află într-o stare de urgență medicală în fata sediului.

Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ofițerul, după ce a ieșit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină și și-a provocat o tăietura cu un cuțit, pe brațul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge.

În acest moment, polițistul se află în afara oricărui pericol, fiind în evaluare medicala la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Polițistul a fost evaluat psihologic în 19.04.2017, fiind declarat apt, fără a fi semnalate modificări în rezultatele testelor aplicate, care să conducă la suspiciunea existentei unor probleme de natură comportamentală sau de atitudine.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpa.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.