fbpx

download (2).jpg

După avertizarea meteorologilor, care anunță ninsori și intensificări ale vântului, Primăria Capitalei a luat decizia ca vineri, 23 martie, grădinițele, școlile și liceele de stat din București să fie închise.

 

"In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie.

Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de Primar General, din dorinta de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme", a declarat primarul Gabriela Firea, citat de hotnews.ro.

În Prahova, autoritățile județene nu au luat până acum o decizie similară, astfel încât, cel puțin la data redactării acestei știri, vineri, 23 martie, se învață în toate unitățile de învățământ din județ.

În funcție de evoluția prognozei meteo s-ar putea întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, însă este puțin probabil să fie luată o astfel de decizie radicală.

Asta deoarece, la ultimul episod de vreme severă (ninsori abundente și viscol), școlile din Prahova au rămas deschise.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg