download (2).jpg

După avertizarea meteorologilor, care anunță ninsori și intensificări ale vântului, Primăria Capitalei a luat decizia ca vineri, 23 martie, grădinițele, școlile și liceele de stat din București să fie închise.

 

"In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de Primar General, din dorinta de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme", a declarat primarul Gabriela Firea, citat de hotnews.ro.

În Prahova, autoritățile județene nu au luat până acum o decizie similară, astfel încât, cel puțin la data redactării acestei știri, vineri, 23 martie, se învață în toate unitățile de învățământ din județ.

În funcție de evoluția prognozei meteo s-ar putea întruni Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova, însă este puțin probabil să fie luată o astfel de decizie radicală.

Asta deoarece, la ultimul episod de vreme severă (ninsori abundente și viscol), școlile din Prahova au rămas deschise.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.