politist-cu-spatele.jpg

Un polițist al postului din comuna prahoveană Florești a vrut să se sinucidă, provocându-și răni cu cuțitul la mână. El a fost transportat la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind acum în afara oricărui pericol.

Marți seară, în jurul orelor 19.30, un polițist local din Florești a găsit în fața sediului secției rurale din localitate un ofițer de poliție, cu răni la brațul stâng, care zăcea în mașină. 

”Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ofițerul, după ce a ieșit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină și și-a provocat o tăietură cu un cuțit, pe brațul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge” au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițistul a fost transportat la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind în afara oricărui pericol. 

Acesta a fost evaluat psihologic anul trecut, fiind declarat apt, fără a fi semnalate probleme de natură comportamentală sau de atitudine.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări in rem. 

UPDATE Potrivit ziarului Incomod, polițistul care a încercat să-și taie venele cu un cuțit este din Măgureni, a terminat Academia de Poliție în anul 2012, apoi a lucrat în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă, iar recent s-a mutat la postul de poliție de la Florești.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...