politist-cu-spatele.jpg

Un polițist al postului din comuna prahoveană Florești a vrut să se sinucidă, provocându-și răni cu cuțitul la mână. El a fost transportat la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind acum în afara oricărui pericol.

Marți seară, în jurul orelor 19.30, un polițist local din Florești a găsit în fața sediului secției rurale din localitate un ofițer de poliție, cu răni la brațul stâng, care zăcea în mașină. 

”Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ofițerul, după ce a ieșit din serviciu, s-a deplasat cu un autovehicul într-o localitate vecină și și-a provocat o tăietură cu un cuțit, pe brațul stâng, fără afectarea vreunui vas de sânge” au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițistul a fost transportat la spitalul județean de urgență din Ploiești, fiind în afara oricărui pericol. 

Acesta a fost evaluat psihologic anul trecut, fiind declarat apt, fără a fi semnalate probleme de natură comportamentală sau de atitudine.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de vătămare corporală din culpă, efectuându-se cercetări in rem. 

UPDATE Potrivit ziarului Incomod, polițistul care a încercat să-și taie venele cu un cuțit este din Măgureni, a terminat Academia de Poliție în anul 2012, apoi a lucrat în cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă, iar recent s-a mutat la postul de poliție de la Florești.


Viața Prahovei
  • Marți, 17 Iulie 2018
  • De Mihai Popescu

Cutremur în marți dimineață în Prahova

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 pe scara Richter a avut loc, marţi dimineața, în Prahova, seismul fiind înregistrat la ora 07.03, potrivit INFP.  Seismul s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri și...