G-425162-1DaOG_1.jpg

Zeci de angajați ai Grupului Feroviar Român protestează în această dimineață la poarta rafinăriilor Petrobrazi, Petrotel și Vega.

Aceștia au refuzat să mai intre în schimbul de dimineață, fiind nemulțumiți de salariile foarte mici.

”Un mecanic de locomotivă are o leafă de 2.000 de lei, față de un program de lucru infernal și o răspundere uriașă”, a declarat unul dintre greviști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La protest participă atât mecanicii de locomotivă, cât și ceilalți angajați, precum manevranți sau șefi de manevră.

Știre în curs de actualizare.

greva-gfr4.jpg

greva-gfr3.jpg

greva-gfr2.jpg

greva-gfr1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.