160225_ht5oz_verglas-voiture_sn1250.jpg

Avertizările meteorologilor au fost actualizate duminică după amiază, codul galben fiind ridicat la avertizare cod portocaliu de vreme rea. 

Vremea s-a răcit mai rapid decât au prognozat meteorologii, astfel că temperatura negativă de la nivelul solului a dus la formarea unui strat de gheață care deja creează probleme.

Conform ISU Prahova, avem  COD PORTOCALIU:18.03.2018/14:30-18:00 - Depuneri semnificative de polei pe conductori, arbori si obiecte din apropierea solului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații electrica au fost deja solicitați să intervină la avariile semnalate, fiind înregistrat un deranjament colectiv și 18 individuale cu 419 abonați, în localitățile Cocorastii Colt, Buda si Olari, cu 15 puncte de transformare. Sunt 12 echipe electrica in teren pentru remedierea problemelor.

Șoferii sunt sfătuiți să renunțe la deplasări, existând pericol de derapare în aproape toate localitățile din Prahova.

160225_ht5oz_verglas-voiture_sn1250.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.