160225_ht5oz_verglas-voiture_sn1250.jpg

Avertizările meteorologilor au fost actualizate duminică după amiază, codul galben fiind ridicat la avertizare cod portocaliu de vreme rea. 

Vremea s-a răcit mai rapid decât au prognozat meteorologii, astfel că temperatura negativă de la nivelul solului a dus la formarea unui strat de gheață care deja creează probleme.

Conform ISU Prahova, avem  COD PORTOCALIU:18.03.2018/14:30-18:00 - Depuneri semnificative de polei pe conductori, arbori si obiecte din apropierea solului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Angajații electrica au fost deja solicitați să intervină la avariile semnalate, fiind înregistrat un deranjament colectiv și 18 individuale cu 419 abonați, în localitățile Cocorastii Colt, Buda si Olari, cu 15 puncte de transformare. Sunt 12 echipe electrica in teren pentru remedierea problemelor.

Șoferii sunt sfătuiți să renunțe la deplasări, existând pericol de derapare în aproape toate localitățile din Prahova.

160225_ht5oz_verglas-voiture_sn1250.jpg


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Național
  • Luni, 09 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Când scăpăm de ploi?

Meteorologii ne anunță că nu vom scăpa prea curând de ploi.  Luni vor fi averse, descărcări electrice, vijelii şi, posibil, căderi de grindină, iar în regiunile sudice, sud-vestice şi centrale, izolat...