Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

pod-daramat-drona5.jpg

Din cauza debitului crescut al apei, podul peste râul Prahova din satul Stăncești s-a prăbușit miercuri în jurul prânzului.

Trebuie precizat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, podul fiind închis circulației rutiere de aproximativ 10 ani din motive ce țin de siguranță. 

Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii realizate la fața locului cu o dronă. Podul a fost construit de militarii nemți în al Doilea Război Mondial: 

pod-daramat-dron7.jpg

pod-daramat-dron6.jpg

pod-daramat-dron10.jpg

pod-daramat-drona5.jpg

pod-daramat-drona4.jpg

pod-daramat-drona3.jpg

pod-daramat-drona2.jpg

pod-daramat-drona1.jpg

pod-daramat-dron8.jpg

Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

Auto-moto
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Restricție de trafic pe DN1A din cauza viscolului

Pe DN 1A, între limita județului Prahova și Brașov (km 160+000 – km 190+000), începând cu ora 10:30 se instituie restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare...

Auto-moto
  • Marți, 20 Martie 2018
  • De Marius Nica

Accident pe DN 1A, la Măneciu. FOTO

Un accident rutier s-a petrecut, în această dimineață, pe DN 1A, în localitatea Măneciu. Șoferul unui autoturism Dacia Logan a pierdut controlul volanului și a derapat, ajungând în decor. Reamintim că în...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești