pod-daramat-drona5.jpg

Din cauza debitului crescut al apei, podul peste râul Prahova din satul Stăncești s-a prăbușit miercuri în jurul prânzului.

Trebuie precizat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, podul fiind închis circulației rutiere de aproximativ 10 ani din motive ce țin de siguranță. 

Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii realizate la fața locului cu o dronă. Podul a fost construit de militarii nemți în al Doilea Război Mondial: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

pod-daramat-dron7.jpg

pod-daramat-dron6.jpg

pod-daramat-dron10.jpg

pod-daramat-drona5.jpg

pod-daramat-drona4.jpg

pod-daramat-drona3.jpg

pod-daramat-drona2.jpg

pod-daramat-drona1.jpg

pod-daramat-dron8.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Ninge pe DN1 și pe DN1A, în zona de munte

Avertizarea meteo de ninsori, emisă vineri de ANM, a intrat în vigoare, iar primele efecte se fac deja simțite. În zona de munte, unde este valabil un cod galben de ninsori. Sâmbătă, în această...