PWUwYzhhYTQxYWI0MGJlNmM3NTA1MjExNGE0NDFiYzVh.thumb.jpg

Un cutremur cu magnitudinea 4,6 s-a produs, miercuri la prânz, în zona seismică Vrancea. Seismul este cel mai puternic înregistrat de la începutul acestui an şi a fost resimţit şi la Ploiești.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 12:24. Cutremurul, - cu magnitudinea 4.6 pe scara Richter - s-a produs la adâncimea de 140 de kilometri.

Iniţial, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunţat că seismul a avut magnitudinea 4,7 şi s-a produs la adâncimea de 157,5 kilometri, dar ulterior aceste coordonate au fost revizuite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cutremurul a avut loc în apropierea urmatoarelor oraşe: Nehoiu (41 kilometri), Covasna 45 kilometri), Slănic-Moldova (52 kilometri), Târgu Secuiesc (55 de kilometri) şi Odobeşti (56 de kilometri).

Sursa: INFP


Național
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Cutremur în județul Buzău

Seismul a avut loc miercuri dimineață, la ora 05.56, și a avut o magnitudine de 3,2 grade Richter, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.  Potrivit INCDFP,...