perchezitii, jandarmi, mascati.jpg

Proprietarul apartamentului unde polițiștii din Prahova au descins luna trecută din eroare a fost amendat cu 500 de lei pentru că a apelat abuziv numărul de urgență 112 și i-a înjurat pe oamenii legii.

"Au spus că am apelat nejustificat serviciul de urgenţă 112 şi că am avut o atitudine... am proliferat injurii la adresa Poliţiei, aşa scrie în procesul verbal, am proliferat injurii şi am avut o atitudine sfidătoare, adică nu am lăudat poliţia.

După ce ne-au dărâmat uşa şi ne-au bătut în casă, noi trebuia să lăudăm poliţia. Comunicatul poliţiei vreau să vă spun că este plin de minciuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ei spun că au sunat la uşă şi că ar fi spart uşa doar după ce ar fi sunat de mai multe ori. Este o minciună.

Comunicatul Poliţiei nu spune nimic despre faptul că au bătut oamenii, nu spune nimic despre faptul că au lovit cu patul puştii, nu spune nimic despre faptul că 14 oameni s-au purtat ca naziştii", a declarat Corneliu Rigler, pentru Observatorul Antenei 1.

Reamintim că șeful polițiștilor prahoveni și-a cerut scuze public după ce doi pensionari au fost loviți și imobilizați de o echipă de mascați ai IJP Prahova din greșeală.

 "Vreau să prezint scuzele mele în numele Poliţiei Române pentru incidentul regretabil ce s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. Ne asumăm ceea ce s-a întâmplat.", a declarat Eduard Miriţescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Prahova.