Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

perchezitii, jandarmi, mascati.jpg

Proprietarul apartamentului unde polițiștii din Prahova au descins luna trecută din eroare a fost amendat cu 500 de lei pentru că a apelat abuziv numărul de urgență 112 și i-a înjurat pe oamenii legii.

"Au spus că am apelat nejustificat serviciul de urgenţă 112 şi că am avut o atitudine... am proliferat injurii la adresa Poliţiei, aşa scrie în procesul verbal, am proliferat injurii şi am avut o atitudine sfidătoare, adică nu am lăudat poliţia.

După ce ne-au dărâmat uşa şi ne-au bătut în casă, noi trebuia să lăudăm poliţia. Comunicatul poliţiei vreau să vă spun că este plin de minciuni.

Ei spun că au sunat la uşă şi că ar fi spart uşa doar după ce ar fi sunat de mai multe ori. Este o minciună.

Comunicatul Poliţiei nu spune nimic despre faptul că au bătut oamenii, nu spune nimic despre faptul că au lovit cu patul puştii, nu spune nimic despre faptul că 14 oameni s-au purtat ca naziştii", a declarat Corneliu Rigler, pentru Observatorul Antenei 1.

Reamintim că șeful polițiștilor prahoveni și-a cerut scuze public după ce doi pensionari au fost loviți și imobilizați de o echipă de mascați ai IJP Prahova din greșeală.

 "Vreau să prezint scuzele mele în numele Poliţiei Române pentru incidentul regretabil ce s-a petrecut în cursul săptămânii trecute. Ne asumăm ceea ce s-a întâmplat.", a declarat Eduard Miriţescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Prahova.

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești