catuse.jpg

Polițiștii prahoveni au prins în flagrant trei persoane în timp ce încercau să incendieze mașina unui bărbat din Breaza.

Unul dintre ei a încercat să se răzbune astfel pe cel care i-a ”furat” iubita de care se despărțise și i-a plătit pe ceilalți doi cu 5.000 de lei să-l ajute să-și pună în aplicare planul.

Pentru că femeia a depus la Poliție o plângere, suspectul a fost prins și reținut pentru 24 de ore chiar înainte de a da foc mașinii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El va fi prezentat instanței Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă pentru amenințare și tentativă de distrugere.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

 

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Internațional
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Amenințare cu bombă la sediul CNN - VIDEO

Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. După verificările poliţiei, în urma...