pompieri-interventie-autoturism-poiana-campina

Pompierii militari intervin la această oră (17.45) pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism din Poiana Câmpina.

UPDATE: 18.10 - Potrivit primelor cercetări de la fața locului, incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit. 

Pompierii militari intervin cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea focului. Autoturismul se afla în spatele gării din localitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După localizarea și stingerea focului, specialiștii ISU Prahova urmează să stabilească și cauza care a condus la izbucnirea focului.

Din fericire, potrivit ISU Prahova, nu sunt victime. (foto: Arhivă)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.