birligea-accident-nou-dosar-penal.jpg

Dragoș Bîrligea, bărbatul care la începutul lunii februarie a provocat un accident în Capitală în timp ce își lovea soția este cercetat penal într-un nou dosar. Acesta este acuzat și de deținere de droguri după ce a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor și consum de droguri. Dragoș Bîrligea a fost audiat marți la DIICOT timp de patru ore, potrivit digi24.ro.

Vă reamintim că la începutul lunii februarie, Dragoș Bîrligea a avariat patru mașini parcate pe Bulevardul Dacia din București în timp ce își bătea soția. 

Citește și: El este șoferul care a provocat accidentul în lanț din Capitală. Are permis libanez posibil falsificat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timpul cercetărilor acesta a recunoscut că înainte de producerea accidentului atât el cât și soția sa consumaseră droguri. 

Citește și: Prahoveanul care a vrut să-și ucidă soția provocând un accident rutier a fost reținut


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.