3765f6bf-439b-4483-808b-6dd4dac1246b.jpg

Cicică este din Șolonț, o comună din Bacău care are în componență și satul Cucuieți. Cicică a visat toată viața să aibă un BMW. Nu și-a permis unul, așa că și-a cumpărat un Opel Astra cabrio, din anii 90, pe care a început să-l ”modifice” după cum l-a dus mintea.

Nu am bătut drumul până la Cicică acasă, dar ne-am mulțumit cu imaginile filmate de cei de la Libertatea, pe care nu ne putem abține să nu vi le împărtășim. Nu suntem profilați pe can-can și nici nu intenționăm, însă de data asta puteți vedea ceva ”deosebit”.

Printre atâtea știri serioase și atâtea ”neplăcute” pe care suntem nevoiți să le publicăm zilnic, am considerat că Cicică vă poate smulge un zâmbet, dacă nu chiar o criză de râs cu lacrimi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cicică nu are permis de conducere, însă învață intens pentru dobândirea lui. „N-am avut bani de BMW-eu”, zice bărbatul, așa că nu a stat ca alții să viseze toată viața și să crească frustrări.

Și-a făcut singur un fel de BMW. „Aceasta este mașina pe care acuma am înscris-o. Am cumpărat-o din vară. De mine e modificată. Aicea e o tablă pe care am pus-o pe spate, vine de la o cutie de vopsea. Aceasta este o marcă de BMW-eu, plastifiată. Am tras-o la xerox, am băgat-o, am plastifiat-o.

Asta am găsit-o undeva pe drum de la o firmă și am pus-o. Aici este erelon pus de mine, tot, în șuruburi, tot, modificat. Aici e un difuzor pentru nunți. Aici cântă”, le-a povestit Cicică celor de la Libertatea.

Cicică ar putea fi oricând imaginea vie a unei firme de reciclări. Pe trupul său se găsesc teul felul de bijuterii metalice, încât ai putea să-l plimbi cu magnetul, prin toată țara, fără să se poată opune.

La fel a procedat și cu mașina. A folosit tot ce a găsit prin gospodărie. O cutie cu vopsea, o rochie, câteva țevi ruginite, un girofa, pături, perne, o mușama, orice bucățică de tablă, paiete, rigips, bca, jgheaburi... Cicică nu lasa nimic necercetat și nefolosit. caută prin pod, prin curte, prin beci, pe sub găini (deși ne îndoim că ar găsi ceva utilizabil sub ele). 

Nu doar ”Bemveul unicat” e măreața lui creație. A tunat și o bicicletă, un scuter cu geam termopan, o căruță cu televizor.

Cicică visează în continuare la propriul lui BMW. Dacă aveți vreunul prin gospodărie, poate îi faceți o bucurie. Doar Dumnezeu știe ce minunăție ar putea să iasă din mâinile tunerului Cicică din Șolonț.

sursa Libertatea


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Ai parcat pe dos? Ești ”BOSS”

Să nu cumva să îți pericliteze cineva integritatea SUV-ului de la BMW, pentru că el reprezintă cartea ta de vizită. E tot ceea ce ai, este ceea ce reprezinți, te definește. ”Ești tare, BOSS!” Îi...