fbpx

doua-disparwute.jpg

Două tinere din Câmpina cu vârste de 12 respectiv 15 ani sunt căutate de familie și Poliție după ce au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasă. Cele două adolescente sunt prietene și urmează cursurile Școlii Gimnaziale nr. 3 din Câmpina. 

Comunicatul IJP Prahova: 

Polițiștii din Prahova caută o minoră, de 12 ani, care a plecat astăzi de la o școală din Câmpina și nu a mai revenit. Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 12 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost sesizați că, în aceeași zi, minora Omaci Mihaela Florina, în vârstă de 12 ani, a plecat din Câmpina, de la școala unde învață și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei.

Minora are 1,20 m, constituţie atletică, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, de lungime medie, era îmbrăcată cu uniforma școlară, o geacă neagră și ghete roz.

În momentul plecării de la școală, era însoțită de o altă minoră cu următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1,68 m, greutate aproximativ 60 kg, păr negru, ochi căprui, îmbrăcată cu geacă albastră.

Cei care pot oferi relații care pot conduce la depistarea fetei sunt rugați să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție.

Minora care o însoțește se numeste Sdrelea Elena Alexandra, are 15 ani și este tot din Câmpina

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg