stefan-rusu.jpg

Alexandru Ştefan Rusu a fost condamnat la 22 de ani de închisoare de Curtea de Apel Ploieşti pentru că și-a ucis concubina într-un apartament din cartierul Mihai Bravu.

Decizia este definitivă și mai aspră decât cea încasată la prima instanță, respectiv Tribunalul Prahova. În plus, autorul crimei va avea de achitat fiilor victimei suma de 100.000 de euro.

Crima s-a petrecut în noaptea de 12 februarie 2017, într-un bloc din cartierul Mihai Bravu, unde Mariana R., o tânără de 34 de ani, a fost ucisă cu 36 de lovituri de cuțit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vezi AICI imagini cu apartamentul în care s-a produs crima din Mihai Bravu.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Alexandru Rusu (foto), bărbatul arestat pentru omor, a vrut să o omoare și pe prietena iubitei sale, dar aceasta s-a ales doar cu câteva lovituri de pumni și picioare.

Potrivit anchetatorilor, agresorul mai întâi și-a bătut viitoarea soție până a lăsat-o inconștientă pe podeaua din bucătărie.

Aici a fost găsită de prietena sa, tânăra de 19 ani, care a ajutat-o să-și revină după care a dus-o în dormitor.  Deși ușa camerei fusese blocată, Alexandru a reușit să intre cu forța.

Aici a avut loc carnagiul. Toată tragedia s-a întâmplat doar pentru că cele două femei au refuzat să întrețină raporturi sexuale cu criminalul.

Citește AICI detalii cutremurătoare din dosarul crimei care i-a îngrozit pe locuitorii cartierului Mihai Bravu.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cine este tânărul înjunghiat mortal în București

Un tânăr a fost înjunghiat mortal într-un imobil din București. UPDATE Surse din anchetă susţin că victima şi criminalul erau prieteni şi ar fi băut toată noaptea până dimineaţă, când între cei doi ar fi...