fbpx

stefan-rusu.jpg

Alexandru Ştefan Rusu a fost condamnat la 22 de ani de închisoare de Curtea de Apel Ploieşti pentru că și-a ucis concubina într-un apartament din cartierul Mihai Bravu.

Decizia este definitivă și mai aspră decât cea încasată la prima instanță, respectiv Tribunalul Prahova. În plus, autorul crimei va avea de achitat fiilor victimei suma de 100.000 de euro.

Crima s-a petrecut în noaptea de 12 februarie 2017, într-un bloc din cartierul Mihai Bravu, unde Mariana R., o tânără de 34 de ani, a fost ucisă cu 36 de lovituri de cuțit.

Vezi AICI imagini cu apartamentul în care s-a produs crima din Mihai Bravu.

Alexandru Rusu (foto), bărbatul arestat pentru omor, a vrut să o omoare și pe prietena iubitei sale, dar aceasta s-a ales doar cu câteva lovituri de pumni și picioare.

Potrivit anchetatorilor, agresorul mai întâi și-a bătut viitoarea soție până a lăsat-o inconștientă pe podeaua din bucătărie.

Aici a fost găsită de prietena sa, tânăra de 19 ani, care a ajutat-o să-și revină după care a dus-o în dormitor.  Deși ușa camerei fusese blocată, Alexandru a reușit să intre cu forța.

Aici a avut loc carnagiul. Toată tragedia s-a întâmplat doar pentru că cele două femei au refuzat să întrețină raporturi sexuale cu criminalul.

Citește AICI detalii cutremurătoare din dosarul crimei care i-a îngrozit pe locuitorii cartierului Mihai Bravu.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg