27657618_1619855504762843_4565084938755501674_n.jpg

O bună parte din locuitorii cartierului ploieștean Mihai Bravu a rămas fără apă, rece și caldă, din cauza unei avarii.

O conductă care alimenta și un punct termic din zonă s-a spart la intersecția străziilor Cornățel cu Sabinelor.

Un cititor ne-a transmis că în zona afectată de avarie a fost adusă o cisternă cu apă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere reprezentanților companiei Apa Nova Ploiești.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

UPDATE: 13.03.2018 - ora 14.00

Potrivit cititorilor Observatorulph.ro, o nouă avarie afectează aceleași rețele de distribuție a apei calde și apei reci din cartierul Mihai Bravu. De remarcat faptul că avaria nu a fost anunțată de către operator ci de către locuitorii din zonă. La solicitarea Observatorulph.ro, Apa Nova a transmis următorul punct de vedere:

"Compania Apa Nova desfășoară în cursul zilei de 13.03.2018 o lucrare complexă de remediere ca urmare a unei avarii la rețeaua de apă și canalizare survenită pe str. Sabinelor (cartier Mihai Bravu), Ploiești.

În prezent, alimentarea cu apă a fost oprită, iar Apa Nova Ploiești pune la dispoziție tuturor clienților din zonele afectate cisterne de apă mobile.

Lucrările se realizează în regim de urgență maximă. Echipele operaționale ale Apa Nova Ploiești intervin dedicat până la finalizarea lucrărilor, astfel ca alimentarea cu apă să fie reluată într-un interval scurt de timp.

Apa Nova Ploiești își cere scuze pentru disconfortul creat ploieștenilor."

UPDATE Comunicatul companiei

Compania Apa Nova desfășoară în cursul zilei de 12.03.2018 o lucrare de remediere ca urmare a două avarii la rețeaua de canalizare și apă survenite pe str Cornățel și str Cornățel / str. Sabinelor, Ploiești.

În prezent, a fost finalizată remedierea primei avarii, iar alimentarea cu apă a fost  reluată. Cea de-a doua avarie urmează să fie soluționată în jurul orei 20:00.

Apa Nova Ploiești a pus la dispoziție tuturor clienților din zonele afectate cisterne de apă mobile.

Lucrările se realizează în regim de urgență maximă. Echipele operaționale ale Apa Nova Ploiești intervin dedicat până la finalizarea lucrărilor, astfel ca alimentarea cu apă să fie reluată într-un interval scurt de timp.

Apa Nova Ploiești își cere scuze pentru disconfortul creat ploieștenilor.

foto cu caracter ilustrativ

 

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.