23martieziuapolitieiromane-1332505472.jpg

Seful Politiei Romane Catalin Ionita a anuntat luni ca a dispus declansarea cercetarii prealabile fata de un sef de serviciu din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale si fata de doi politisti din cadrul structurii de investigatii criminale din Prahova, in urma verificarilor facute in cazul perchezitiilor realizate de politisti la o adresa gresita din Bucuresti, in luna februarie.

"Verificarile au evidentiat o superficialitate in activitatea de documentare si de verificare a informatiilor obtinute inainte de declansarea misiunii.

Responsabilitatea pentru neajunsurile constate revine atat politistilor din cadrul structurii de investigatii criminale din judetul Prahova, care au pus in apliare mandatul de perchezitie la acea adresa, cat si politistilor din cadrul Directiei Operatiuni Speciale, care nu au acordat sprijinul necesar localizarii cu precizie a persoanelor cautate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Am dispus declansarea cercetarii prealabile fata de seful serviciului din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia Operatiuni Speciale, care avea printre atributii oferirea suportului tehnic necesar desfasurarii misiunii si fata de doi politisti din cadrul serviciului de investigatii criminale din Prahova", a declarat luni Catalin Ionita.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

El a adaugat ca Politia Romana urmeaza sa acopere toate pagubele materiale cauzate profesorului de istorie Cornel Riegler din Bucuresti, peste care politistii au intrat in apartament in luna februarie, in cautarea unei femei acuzate de mai multe fapte de inselaciune, i-au spart usa si au trantit pe jos parintii si pe iubita acestuia.

"Am luat legatura cu profesorul si l-am asigurat ca in cel mai scurt timp vom acoperi pagubele materiale", a precizat Ionita. 

sursa: hotnews.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Festival coral de colinde la Vălenii de Munte

În Protoieria Vălenii de Munte, a avut loc sâmbătă a VI a ediție a festivalului național coral de colinde LERU-I LER. Festivalul, organizat de Protoieria Vălenii de Munte, Consiliul local și...

Politic
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Andra Vlad

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: ”Noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă „la firul ierbii”, acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Cătălina Bozianu a evidențiat rolul pe care femeile din organizația PMP îl au în viața de partid. ”Noi, popularii prahoveni, am avut, astăzi (n.r. -...