barbat-salvat-moarte

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Cerașu a fost salvat printr-o minune de la moarte după ce, duminică noapte, a încercat să se spânzure. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru asistență medicală de specialitate.

Incidentul a fost semnalat de o persoană la 112, duminică noapte, la ora 23.00. Medicii de la Serviciul de Ambulanță ajunși la fața locului au constatat că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a avut o tentativă de sinucidere prin spânzurare. 

Pacientul a fost diagnosticat cu marcă traumatică latero - cervicală. Din fericire, bărbatul a fost salvat la timp, acesta prezentând răni superficiale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Ploiești, situată pe strada Buna Vestire, unde va beneficia de asistență medicală de specialitate..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...