fbpx

minora.jpg

Trei persoane sunt căutate de polițiștii prahoveni după ce rudele au sesizat dispariția lor. Este vorba de o adolescentă de 15 ani din Ploiești, un bărbat de 38 de ani din Mizil și o femeie de 75 de ani din Comarnic. Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestora sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Anunțurile IJP Prahova:

Poliția Prahova caută o adolescentă care a plecat de la locuința bunicilor ei din Ploiești și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește LUCA ANCUŢA-MARTA, are 15 ani și este domiciliată în municipiul Ploiești.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei. Totodată, a fost dată în urmărire.

Aceasta are următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,65 m, greutate - 60 kg,  păr roşcat vopsit, tuns la baza umerilor, drept, faţă ovală, ochi căprui, fără semne particulare sau tatuaje.

minora.jpg

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută un bărbat de 38 de ani, din Mizil, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește ILIE NICOLAE, are 38 de ani, a plecat de la domiciliul din Ciorani și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea bărbatului. Totodată, a fost dat în urmărire.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălţime, greutate 55 kg, constituţie astenică, ten măsliniu, faţă ovală, ochi căprui, par scurt negru, are un defect locomotor la piciorul drept și o rană în curs de vindecare cu copci pe toată lungimea nasului.

La momentul plecării era îmbrăcat cu hanorac de culoare albastră, pantaloni de culoare albastră, adidași de culoare neagră, pe cap purta un fes de culoare neagră.

 major.jpg

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova caută o femeie de 75 de ani, din Comarnic, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește Mosgoreanu Elena, are 75 de ani, a plecat de la domiciliul din Comarnic și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea femeii. Totodată, a fost dată în urmărire.

Acesta are înălțime 1,55, păr grizonat, greutate 55-60 kg, constituție robustă, față rotundă, ochi căprui, fără alte semne particulare.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pulover de lână de culoare roșie, fustă de culoare închisă, batic de culoare maro și era încălțată cu papuci din plastic de culoare albastră.

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg