Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

permis-fals-rutiera.jpg

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Filipești de Pădure s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale după ce a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră și a prezentat oamenilor legii un permis de conducere emis de autoritățile din Irlanda. 

Comunicatul IJP Prahova

”Joi, 8 martie a.c., în jurul orei 14.30, un echipaj din cadrul Poliției Comunale Filipeștii de Pădure, a oprit, pentru verificări, un autovehicul care circula pe DJ 720, către comuna Măgureni.

La volan a fost identificat un localnic, în vârstă de 31 de ani, care a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile irlandeze. Continuând verificările, polițiștii au stabilit că documentul figurează în bazele de date ca aparținând unei alte persoane, respectiv unui cetățean irlandez.

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni: conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.”

Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești