permis-fals-rutiera.jpg

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Filipești de Pădure s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale după ce a fost oprit de un echipaj de poliție rutieră și a prezentat oamenilor legii un permis de conducere emis de autoritățile din Irlanda. 

Comunicatul IJP Prahova

”Joi, 8 martie a.c., în jurul orei 14.30, un echipaj din cadrul Poliției Comunale Filipeștii de Pădure, a oprit, pentru verificări, un autovehicul care circula pe DJ 720, către comuna Măgureni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La volan a fost identificat un localnic, în vârstă de 31 de ani, care a prezentat la control un permis de conducere eliberat de autoritățile irlandeze. Continuând verificările, polițiștii au stabilit că documentul figurează în bazele de date ca aparținând unei alte persoane, respectiv unui cetățean irlandez.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea a trei infracțiuni: conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.