jandarmi-batuti-hoti.jpg

Doi jandarmi au fost transportați la spital cu leziuni în zona coastelor și a mâinilor după ce au fost bătuți cu bâtele de mai mulți hoți de motorină. Incidentul s-a produs vineri după amiază în jurul orei 13.30 la Ciorani. 

Un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe raza localități a observat că lângă o cisternă de 20 de tone se află parcată o autotutilitară, iar mai multe persoane sustrag motorină. 

Surprinși în flagrant, hoții au cerut ajutor mai multor complici printr-o stație de emisie-receptie. În scurt timp, la fața locului au apărut patru bărbați care s-au năpustit cu bâtele asupra echipajului de jandarmi și mașinii acestora. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce au distrus mașina oamenilor legii, agresorii au părăsit zona. Potrivit IJP Prahova, până la această oră au fost prinși trei dintre bărbații acuzați de ultraj. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Comunicat IJJ Prahova

În data de 09.03.2018, orele 13:30, un echipaj de jandarmi din I.J.J.Prahova, aflat în misiune pe raza localitatea Ciorani, a observat că dintr-o cisterna de 20 tone, se sustrăgea produs petrolier.

Lângă cisternă se mai afla o autoutilitara încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se  transportau  bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de  motorină.

Surprinși în flagrant unul din conducătorii auto, șoferul de pe autoutilitara, a luat legătura prin stație cu alt individ solicitând sprijin. 

La fața locului au sosit 4 indivizi, înarmați cu bâte care au lovit jandarmii și au provocat daune autoturismului jandarmeriei, spărgând luneta față, spate și geamul lateral. Agresorii au părăsit zona. Au fost suplimentate efectivele de jandarmi luându-se măsuri de căutare, identificare și tragerea la răspundere a făptuitorilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj și furt calificat.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.