fbpx

jandarmi-batuti-hoti.jpg

Doi jandarmi au fost transportați la spital cu leziuni în zona coastelor și a mâinilor după ce au fost bătuți cu bâtele de mai mulți hoți de motorină. Incidentul s-a produs vineri după amiază în jurul orei 13.30 la Ciorani. 

Un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe raza localități a observat că lângă o cisternă de 20 de tone se află parcată o autotutilitară, iar mai multe persoane sustrag motorină. 

Surprinși în flagrant, hoții au cerut ajutor mai multor complici printr-o stație de emisie-receptie. În scurt timp, la fața locului au apărut patru bărbați care s-au năpustit cu bâtele asupra echipajului de jandarmi și mașinii acestora. 

După ce au distrus mașina oamenilor legii, agresorii au părăsit zona. Potrivit IJP Prahova, până la această oră au fost prinși trei dintre bărbații acuzați de ultraj. 

Comunicat IJJ Prahova

În data de 09.03.2018, orele 13:30, un echipaj de jandarmi din I.J.J.Prahova, aflat în misiune pe raza localitatea Ciorani, a observat că dintr-o cisterna de 20 tone, se sustrăgea produs petrolier.

Lângă cisternă se mai afla o autoutilitara încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se  transportau  bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de  motorină.

Surprinși în flagrant unul din conducătorii auto, șoferul de pe autoutilitara, a luat legătura prin stație cu alt individ solicitând sprijin. 

La fața locului au sosit 4 indivizi, înarmați cu bâte care au lovit jandarmii și au provocat daune autoturismului jandarmeriei, spărgând luneta față, spate și geamul lateral. Agresorii au părăsit zona. Au fost suplimentate efectivele de jandarmi luându-se măsuri de căutare, identificare și tragerea la răspundere a făptuitorilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ultraj și furt calificat.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg