OMV Petrom obligată să plătească 135 000 de euro familiei Furcelea. Patru ani de la decesul lui Marian

0
marian-furcelea-despagubiri.jpg

marian-furcelea-despagubiri.jpg

Firma OMV Petrom a fost găsită vinovată pentru ucidere din culpă în dosarul morții lui Marian Furcelea, un copil în vârstă de doar 9 ani din Ariceștii Rahtivani, care în 2014 a fost găsit fără suflare lângă o sondă de extracție. Medicii legiști au stabilit că minorul a murit intoxicat cu gaze provenite de la sonda neîmprejmuită a OM Petrom.

Pe lângă daunele morale în valoare de 135 000 de euro, societatea mai trebuie să plătească și o amendă penală în valoare dde 380 000 de lei, potrivit adevarul.ro. Decizia aparține Judecătoriei Ploiești.

Citește mai multe detalii: Povestea lui Marian, copilul de nouă ani ucis de sonda OMV Petrom la Aricești

”Este mult prea puţin. O să fac recurs. 135.000 de euro pentru viaţa unui om, atât au dat? Eu ştiu că în Bucureşti s-a dat un milion de euro pentru o mână, dacă vă aduceţi aminte cazul cu fata care a rămas fără mână în accident şi două milioane de euro pentru cazul cu copilul omorât de câini. În România nu poţi să-ţi faci dreptate, nu se face justiţie. Numai noi ştim cât am suferit”, a declarat Cristian Furcelea, tatăl copilului care a murit în urmă cu patru ani la Aricești, pentru adevarul. 

Familia lui Furcelea are posibilitatea să atace la instanţa superioară decizia Judecătoriei Ploieşti. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău