marian-furcelea-despagubiri.jpg

Firma OMV Petrom a fost găsită vinovată pentru ucidere din culpă în dosarul morții lui Marian Furcelea, un copil în vârstă de doar 9 ani din Ariceștii Rahtivani, care în 2014 a fost găsit fără suflare lângă o sondă de extracție. Medicii legiști au stabilit că minorul a murit intoxicat cu gaze provenite de la sonda neîmprejmuită a OM Petrom.

Pe lângă daunele morale în valoare de 135 000 de euro, societatea mai trebuie să plătească și o amendă penală în valoare dde 380 000 de lei, potrivit adevarul.ro. Decizia aparține Judecătoriei Ploiești.

Citește mai multe detalii: Povestea lui Marian, copilul de nouă ani ucis de sonda OMV Petrom la Aricești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Este mult prea puţin. O să fac recurs. 135.000 de euro pentru viaţa unui om, atât au dat? Eu ştiu că în Bucureşti s-a dat un milion de euro pentru o mână, dacă vă aduceţi aminte cazul cu fata care a rămas fără mână în accident şi două milioane de euro pentru cazul cu copilul omorât de câini. În România nu poţi să-ţi faci dreptate, nu se face justiţie. Numai noi ştim cât am suferit”, a declarat Cristian Furcelea, tatăl copilului care a murit în urmă cu patru ani la Aricești, pentru adevarul. 

Familia lui Furcelea are posibilitatea să atace la instanţa superioară decizia Judecătoriei Ploieşti. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg