sofer-microbuz-scolar-beat-crita.jpg

Șoferul unui microbuz școlar a fost depistat în trafic de polițiștii buzoieni în localitatea Ghergheasa cu o alcoolemie record: 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. În mijlocul de transport se aflau 16 elevi care se îndreptau spre casă.

Potrivit reprezentanților IPJ Buzău, bărbatul de 40 de ani a fost imediat coborât de la volan şi transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe lângă dosarul penal întocmit pentru conducere sub influența alcoolului, bărbatul a primit și o amendă și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, transmite digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, potrivit primarului comunei Ghergheasa, bărbatul care până acum nu a creat niciun fel de probleme va fi concediat pentru inconștiența de care a dat dovadă punându-i în pericol pe elevi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.