sofer-microbuz-scolar-beat-crita.jpg

Șoferul unui microbuz școlar a fost depistat în trafic de polițiștii buzoieni în localitatea Ghergheasa cu o alcoolemie record: 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. În mijlocul de transport se aflau 16 elevi care se îndreptau spre casă.

Potrivit reprezentanților IPJ Buzău, bărbatul de 40 de ani a fost imediat coborât de la volan şi transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe lângă dosarul penal întocmit pentru conducere sub influența alcoolului, bărbatul a primit și o amendă și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, transmite digi24.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, potrivit primarului comunei Ghergheasa, bărbatul care până acum nu a creat niciun fel de probleme va fi concediat pentru inconștiența de care a dat dovadă punându-i în pericol pe elevi.


Național
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Cutremur de 3,7 grade Richter în județul Buzău

Seismul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, la ora 02.05, la o adâncime de 123 kilometri. Potrivit Institutului Național de Cercetare și Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a...

Național
  • Miercuri, 13 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Cutremur în județul Buzău

Seismul a avut loc miercuri dimineață, la ora 05.56, și a avut o magnitudine de 3,2 grade Richter, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.  Potrivit INCDFP,...