Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

ministrul_justitiei_tudorel_toader_nu_as_fi_dat_ordonanta_13_la_11_noaptea_437794_61230500.jpg

Întâlnirea a fot programată cu două zile înainte ca Tudorel Toader să prezinte raportul acțivității DNA și decizia privitoare la soarta Laurei Codrușei Kovesi.

Joia trecută, chemat de urgenţă din Japonia, Tudorel Toader a ezitat să anunţe decizia pe care susţine că a luat-o încă de la finalul anului trecut.

„Potrivit legii, voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT și la nivelul DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligație a ministrului Justiției, e prevăzută în articolul 79 din legea privind organizarea judiciară. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlamament, săptămâna următoare, joi, la o oră pe care o voi comunica în timp util, voi face o informare de presă, în care voi prezenta conținutul și concluzțiile raportului cu referire la activitatea DNA”, afirma săptămâna trecută minitrul Justiției.

Întâlnirea de astăzi cu președintele Klaus Iohannis pare una informală, în condițiile în care Toader afirma că hotărârea este luată încă de la sfârșitul anului. Este drept că atunci încă nu se declanșase marele scandal Cosma - DNA.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești