ministrul_justitiei_tudorel_toader_nu_as_fi_dat_ordonanta_13_la_11_noaptea_437794_61230500.jpg

Întâlnirea a fot programată cu două zile înainte ca Tudorel Toader să prezinte raportul acțivității DNA și decizia privitoare la soarta Laurei Codrușei Kovesi.

Joia trecută, chemat de urgenţă din Japonia, Tudorel Toader a ezitat să anunţe decizia pe care susţine că a luat-o încă de la finalul anului trecut.

„Potrivit legii, voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT și la nivelul DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligație a ministrului Justiției, e prevăzută în articolul 79 din legea privind organizarea judiciară. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlamament, săptămâna următoare, joi, la o oră pe care o voi comunica în timp util, voi face o informare de presă, în care voi prezenta conținutul și concluzțiile raportului cu referire la activitatea DNA”, afirma săptămâna trecută minitrul Justiției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întâlnirea de astăzi cu președintele Klaus Iohannis pare una informală, în condițiile în care Toader afirma că hotărârea este luată încă de la sfârșitul anului. Este drept că atunci încă nu se declanșase marele scandal Cosma - DNA.


Național
  • Luni, 18 Iunie 2018
  • De Roxana Tănase

Pașapoartele electronice vor fi valabile 10 ani

Președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de promulgare a proiectului care prevede extinderea valabilității pașapoartelor electronice la 10 ani pentru persoanele care au împlinit vârsta...

Național
  • Joi, 14 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Gabriel Vlase, propus la șefia SIE

Președintele României îl propune pe deputatul PSD Gabriel Vlase în funcția de director al Serviciului de Informații Externe. Klaus Iohannis a transmis o scrisoare în acest sens președinților celor...