barbat-achitat-de-judecatori-prin-sentinta-definitiva-dupa-ce-initial-fusese-condamnat-la-inchisoare-cu-executare-K0L.jpg

Astăzi a avut loc ultimul termen al procesului în care Mircea și Vlad Cosma sunt judecați la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cei doi îşi vor afla sentinţa pe data de 5 martie, potrivit unei decizii a Curții Supreme. 

Reamintim că Vlad şi Mircea Cosma au fost trimişi în judecată de DNA Ploiești, fiind acuzaţi că ar fi cerut şi primit peste 4,4 milioane de lei de la trei oameni de afaceri prahoveni, denunţători în cauză, ale căror firme au avut numeroase contracte cu CJ Prahova. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În prima instanță Mirrcea Cosma a fost condamnat la 8 ani de închisoare, cu executare, iar fiul său, Vlad Cosma, la 5 ani de închisare, tot cu executare.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.