dna-ploiesti-465x390.jpg

Procurorii DNA Ploiești vor fi verificați de Inspecția Judiciară, care s-a sesizat din oficiu, în urma apariției în presă a înregistrărilor făcute de fostul deputat PSD de Prahova, Vlad Cosma. 

Comunicatul Inspecției Judiciare:

"La 12 februarie a.c. Inspectia Judiciara s-a sesizat din oficiu ca urmare a aparitiei in mass media a unor informatii privind activitatea profesionala si conduita unor procurori de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

In prezent, o echipa de inspectori judiciari de la Directia de inspectie judiciara pentru procurori efectueaza verificari prealabile, in conformitate cu dispozitiile art. 45 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile ulterioare, pentru a se stabili daca exista indicii in legatura cu savarsirea unor abateri disciplinare. 

Asigurăm opinia publică, pe această cale, că Inspecţia Judiciară va gestiona cu profesionalism, obiectivitate şi celeritate aspectele sesizate, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale”.