perchezitii-usa-sparta-gresit.jpg

O scenă demnă de cascadorii râsului s-a petrecut joi în București, iar actorii principali au fost polițiștii IJP Prahova. În baza unui mandat de percheziție, oamenii legii din Ploiești au descins la o adresă din capitală, numai că, în timp ce încercau să spargă ușa fiind siguri că îi vor lua pe răufăcători prin surprindere, locatarii, speriați, au deschis de bună voie. Ce a urmat?

Potrivit IJP Prahova, la data de 15 februarie 2018, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-au deplasat în municipiul București, pentru efectuarea unei percheziții domiciliare în baza unui mandat emis de catre judecatorul de drepturi si libertati, cu respectarea prevederilor Codului de Procedura Penala.

La adresa indicată în mandat, după ce au sunat la ușă, conform procedurii, polițiștii au încercat pătrunderea în locuință prin forțarea ușii de acces, dar, în același timp, persoanele aflate în interior au răspuns și au deschis calea de acces. În urma identificarii persoanelor aflate in locuința si a primelor verificari in cauza, s-a stabilit ca acestea nu au legătură cu dosarul penal aflat in cercetare, astfel că nu s-a continuat activitatea procedurală de percheziție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până în prezent, la unitățile de poliție nu a fost depusa nicio plângere cu privire la modul de interventie în acest sens..


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
  • De Ciprian Pap

Accident mortal pe Strada Cameliei din Ploiești

Un accident soldat cu moartea victimei a avut loc astăzi în Ploiești. Potrivit IJP Prahova, evenimentul rutier s-a petrecut pe Strada Cameliei. În jurul orelor 17.30, o femeie în vârstă de 84 de ani a...