Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

perchezitii-usa-sparta-gresit.jpg

O scenă demnă de cascadorii râsului s-a petrecut joi în București, iar actorii principali au fost polițiștii IJP Prahova. În baza unui mandat de percheziție, oamenii legii din Ploiești au descins la o adresă din capitală, numai că, în timp ce încercau să spargă ușa fiind siguri că îi vor lua pe răufăcători prin surprindere, locatarii, speriați, au deschis de bună voie. Ce a urmat?

Potrivit IJP Prahova, la data de 15 februarie 2018, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-au deplasat în municipiul București, pentru efectuarea unei percheziții domiciliare în baza unui mandat emis de catre judecatorul de drepturi si libertati, cu respectarea prevederilor Codului de Procedura Penala.

La adresa indicată în mandat, după ce au sunat la ușă, conform procedurii, polițiștii au încercat pătrunderea în locuință prin forțarea ușii de acces, dar, în același timp, persoanele aflate în interior au răspuns și au deschis calea de acces. În urma identificarii persoanelor aflate in locuința si a primelor verificari in cauza, s-a stabilit ca acestea nu au legătură cu dosarul penal aflat in cercetare, astfel că nu s-a continuat activitatea procedurală de percheziție.

Până în prezent, la unitățile de poliție nu a fost depusa nicio plângere cu privire la modul de interventie în acest sens..


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești