femeie-trecere-ofelia-victima.jpg

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost accidentată miercuri seara de un autoturism în timp ce traversarea strada Malu Roșu din Ploiești, în zona Ofelia.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, victima a suferit un traumatism cranio cerebral minor, dar și traumatisme la bazin și la membrele inferioare. 

Potrivit IJP Prahova, femeia se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii au demarat cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un martor la eveniment ne-a declarat că evenimentul a avut loc în jurul orei 19.00, iar în urma impactului victima ar fi fost proiectată la aproximativ 6 metri distanță de trecerea de pietoni.

victima-trecere1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.