exclusiv-noi-inregistrari-scandaloase-cu-mircea-negulescu-si-lucian-onea-cum-se-falsifica-dosare-la-508755.jpg

Vlad Cosma a continuat șirul acuzațiilor la adresa procurorilor Negulescu și Onea de la DNA Ploiești.

Cosma a declarat aseară la Antena 3 că procurorii DNA ar fi avut cinci metode de măsluire a probelor: șantajul la constructori, plantare de probe, înțelegeri în arest, martori falși și prejudiciu inventat.

Vlad Cosma susține că dosarul său a fost măsluit prin următoarele metode: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

1.Au forțat trei constructori să declare anumite minciuni despre fapte ireale, amenințându-i că altfel, îi vor ține în închisoare pe aceștia sau pe unii membrii din familiile lor.

2.Au plantat probe false pe un stick inexistent și au măsluit o pseudo-percheziție informatică prin încălcarea legilor din CPP

3.Martorii erau scoși din arest de către Negulescu fără avocați de față și instruiți cum să declare în fals lucruri nereale despre familia Cosma.

4.Martorii au fost obligați să dea declarații sub acoperire ca să poată să susțină minciuni.

5.Procurorii DNA Ploiești au inventat prejudiciul, cu toate că expertizele și raportul Curții de Conturi au spus că nu există niciun prejudiciu în cauză, și că toate lucrările au fost efectuate cu respectarea legilor în vigoare.

Cosma a vorbit la Antena 3 despre prejudicii inventate în dosarul lui și explică că aceștia vorbeau despre sume pe care nici ei nu le credeau. „Dă-le dracului că nu am reținut treaba, dar nici eu nu le-am crezut...”, se arată pe înregistrarea cu Negulescu și Onea.

Citește articolul integral pe antena3.ro

VIDEO Dezvăluirile lui Vlad Cosma la Antena 3 (episodul al doilea)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg