exclusiv-noi-inregistrari-scandaloase-cu-mircea-negulescu-si-lucian-onea-cum-se-falsifica-dosare-la-508755.jpg

Vlad Cosma a continuat șirul acuzațiilor la adresa procurorilor Negulescu și Onea de la DNA Ploiești.

Cosma a declarat aseară la Antena 3 că procurorii DNA ar fi avut cinci metode de măsluire a probelor: șantajul la constructori, plantare de probe, înțelegeri în arest, martori falși și prejudiciu inventat.

Vlad Cosma susține că dosarul său a fost măsluit prin următoarele metode: 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

1.Au forțat trei constructori să declare anumite minciuni despre fapte ireale, amenințându-i că altfel, îi vor ține în închisoare pe aceștia sau pe unii membrii din familiile lor.

2.Au plantat probe false pe un stick inexistent și au măsluit o pseudo-percheziție informatică prin încălcarea legilor din CPP

3.Martorii erau scoși din arest de către Negulescu fără avocați de față și instruiți cum să declare în fals lucruri nereale despre familia Cosma.

4.Martorii au fost obligați să dea declarații sub acoperire ca să poată să susțină minciuni.

5.Procurorii DNA Ploiești au inventat prejudiciul, cu toate că expertizele și raportul Curții de Conturi au spus că nu există niciun prejudiciu în cauză, și că toate lucrările au fost efectuate cu respectarea legilor în vigoare.

Cosma a vorbit la Antena 3 despre prejudicii inventate în dosarul lui și explică că aceștia vorbeau despre sume pe care nici ei nu le credeau. „Dă-le dracului că nu am reținut treaba, dar nici eu nu le-am crezut...”, se arată pe înregistrarea cu Negulescu și Onea.

Citește articolul integral pe antena3.ro

VIDEO Dezvăluirile lui Vlad Cosma la Antena 3 (episodul al doilea)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Cine este Lia Savonea, noul preşedinte al CSM

Judecătoarea Lia Savonea a fost aleasă, miercuri, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. Lia Savonea a  fost preşedinte al Curţii de Apel Bucureşti. Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul...