Conferință de presă la Prefectura Prahova. Evaluarea situațiilor de urgență ca urmare a fenomenelor meteo- LIVE

cristinel-toader.jpg

Fostul șef al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader, susține că a stat 50 de zile în arest pe motiv că a fost un „fetiș” al procuroruluiu Negulescu.

Potrivit Antena 3, Cristinel Toader a fost aruncat după gratii și apoi trimis în judecată pentru pretinse infracțiuni de șantaj, evaziune fiscală, abuz în serviciu, folosire de informații ce nu sunt destinate publicității și efectuare de operațiuni financiare incompatibile.

”Am stat 50 de zile în arest numai pentru că așa a vrut Negulescu. Totul a pornit de la o plângere în care am sesizat faptele lui Negulescu, am aplicat și respectat legea. M-a umilit (...). Mi-a spus că va avea grijă de mine. Am fost stupefiat, dezamăgit când am auzit acea înregistrare”, a spus Cristinel Toader marți seară la Antena 3. Cristinel Toader susţine că fostul procuror Mircea Negulescu şi unitatea de elită a DNA Ploieşti i-au fabricat dosarul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După apariția la Antena 3 a înregistrărilor în care se devoalează modul în care se falsifică dosare la DNA, Toader a depus la PICCJ o plângere penală împotriva lui Negulescu, pe care îl acuză de influențarea declarațiilor, compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, purtare abuzivă și constituire de grup infracțional organizat.