perchezitii-lipanesti.jpg

Marți, 13 februarie, a fost o zi cu ghinion pentru patru bărbați din Lipănești, suspectați de comiterea unui furt.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 13 februarie, polițiștii din Prahova au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. La data de 13 februarie a.c., polițiștii din Boldești - Scăeni au efectuat 4 percheziții domiciliare în Lipănești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că cei în cauză ar sustras dintr-o anexă din satul Zamfira diverse bunuri, pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunii.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei. La percheziții au participat și jandarmi.

VIDEO Imagni de la perchezițiile din Lipănești (sursa: IJP Prahova)


Viața Prahovei
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

Razie, luni dimineața, la Halele Centrale

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat, luni dimineață, o acțiune de control în Piața de la Halele Centrale, pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte...

Viața Prahovei
  • Marți, 21 August 2018
  • De Roxana Tănase

O nouă atenționare meteo pentru Prahova

ANM a emis o nouă atenționare meteo, de ploi torențiale, care vizează  mai multe localități din Prahova. Avertizare este valabilă până marți, la ora 17.30, timp în care se vor înregistra averse, dar sunt...