perchezitii-lipanesti.jpg

Marți, 13 februarie, a fost o zi cu ghinion pentru patru bărbați din Lipănești, suspectați de comiterea unui furt.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 13 februarie, polițiștii din Prahova au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. La data de 13 februarie a.c., polițiștii din Boldești - Scăeni au efectuat 4 percheziții domiciliare în Lipănești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că cei în cauză ar sustras dintr-o anexă din satul Zamfira diverse bunuri, pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunii.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei. La percheziții au participat și jandarmi.

VIDEO Imagni de la perchezițiile din Lipănești (sursa: IJP Prahova)


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 15 Noiembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Casă distrusă de explozie la Gornet Cuib

O acumulare de gaze a provocat o explozie, care a dus la distrugerea unei case în localitatea prahoveană Gornet Cuib. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie, explozia nu a...