fbpx

perchezitii-lipanesti.jpg

Marți, 13 februarie, a fost o zi cu ghinion pentru patru bărbați din Lipănești, suspectați de comiterea unui furt.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 13 februarie, polițiștii din Prahova au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. La data de 13 februarie a.c., polițiștii din Boldești - Scăeni au efectuat 4 percheziții domiciliare în Lipănești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă.

Din cercetări au rezultat indicii că cei în cauză ar sustras dintr-o anexă din satul Zamfira diverse bunuri, pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunii.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei. La percheziții au participat și jandarmi.

VIDEO Imagni de la perchezițiile din Lipănești (sursa: IJP Prahova)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Pieton lovit pe trecere la Florești

Luni dimineață s-a produs un accident rutier pe o stradă din comuna Florești, județul Prahova. Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Victima...