aboneaza-te2.png

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

perchezitii-lipanesti.jpg

Marți, 13 februarie, a fost o zi cu ghinion pentru patru bărbați din Lipănești, suspectați de comiterea unui furt.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 13 februarie, polițiștii din Prahova au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă. 4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. La data de 13 februarie a.c., polițiștii din Boldești - Scăeni au efectuat 4 percheziții domiciliare în Lipănești, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o anexă.

Din cercetări au rezultat indicii că cei în cauză ar sustras dintr-o anexă din satul Zamfira diverse bunuri, pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bunuri susceptibile a proveni din comiterea infracțiunii.

4 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei. La percheziții au participat și jandarmi.

VIDEO Imagni de la perchezițiile din Lipănești (sursa: IJP Prahova)


Eveniment
  • Luni, 21 Mai 2018
  • De Mihai Popescu

Mașină furată dintr-o benzinărie din Ploiești

Un bărbat care și-a lăsat mașina recent cumpărată în parcarea benzinăriei Mol din Bariera Bucov, Ploiești, a sunat la 112 reclamând furtul acesteia. Potrivit Ziarului Incomod, din verificările polițiștilor...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești