fbpx

tiganie-razie-sud.jpg

O razie de amploare a avut loc marți după amiază la în zona Gării de Sud din Ploiești și a centrului comercial Big. Polițiștii au confiscat mai multe telefoane oferite la vânzare de diverse persoane, au retras de la vânzare alături de OPC produse alimentare expirate, dar și zeci de sticle de băuturi alcoolice. 

Acțiunea oamenilor legii a fost organizată în urma articolelor publicate pe observatorulph.ro cu privire la ”țigănia” din zona menționată. Vă reamintim că astăzi am adus în atenția opiniei publice faptul că tinerii sunt abordați în parcurile de la sud, în stațiile TCE sau chiar în gară pentru favoruri sexuale contra cost. 

În total au fost aplicate 38 de amenzi în valoare totală de 55 310 lei. Potrivit IJP Prahova, s-a acționat în special pentru stoparea comerțului ilicit, pe linie rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de siguranță socială. 

În timpul raziei au fost depistate în interiorului centrului Big patru persoane încercau să vândă telefoane mobile cetățenilor. Smartphone-urile au fost confiscate, iar cei în cauză amendați cu 2000 de lei. 

În timpul acțiunii la care au participat pe lângă inspectori OPC și jandarmi, au fost confiscate mai multe kilograme de carne de pui, porc, dar și prăjituri expirate. 

Totodată au fost confiscate produse alimentare, nealimentare și alcoolice în valoare totală de 1 200 de lei.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...