sprinter-penitenciar.jpg

Angajații Penitenciarului de Femei Târgșor nu mai fac naveta la locul de muncă cu duba folosită pentru transportul deținutelor. Mai mult decât atât, începând cu data de 1 februarie la Penitenciarul Târgșor a fost distribuit un microbuz marca Mercedes Sprinter cu o capacitate de 20 de locuri. 

Observatorul Prahovean a adus în atenția Ministerului Justiției situația umilitoare în care se aflau angajații penitenciarului Târgșor, după ce autobuzul folosit ca mijloc de transport în mod normal s-a stricat. 

Vezi punctul de vedere al Administrației Națională a Penitenciarelor cu privire la situația prezentată în data de 29 februarie

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png