perchezitii-lipanesti-banda-hoti.jpg

Patru persoane din Lipănești sunt acuzate că au comis un furt de pe urma căruia s-au ales cu aproximativ 6 500 de euro (30 000 de lei). Potrivit unor surse din Poliție, hoții au sustras dintr-un garaj folosit pe post de spațiu de depozitare mai multe camere video, boxe, televizoare, dar și altă aparatură.

Perchezițiile sunt efectuate de polițiștii din Boldești Scăeni, iar furtul a fost comis în data 17 septembrie. 

Potrivit IJP Prahova, sdn cercetări au rezultat indicii că cei în cauză ar sustras dintr-o anexă din satul Zamfira diverse bunuri, pe care ulterior le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

4 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 30.000 de lei. La percheziții participă și jandarmi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

h-p-970x250.png