barbat-injunghhiat-valea-calugareasca.jpg

Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, în comuna Valea Călugărească, satul Valea Poienii. Bărbatul a ajuns după miezul nopții la Spitalul Județean Ploiești, cu o plagă înjunghiată, iar astăzi, ca urmare a stării critice, a fost transferat la Spitalul Floreasca din București.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor, după miezul nopții. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, prezenta o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, fiind transferat pe Secția de Chirurgie.

În această dimineață, dată fiind starea gravă a pacientului, s-a decis transferul bărbatului la Spitalul Floreasca din București.(foto: Arhiva)


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.